MultiV100 kanal

MultiV150 kanal

MultiV200 kanal

ULMA linijska odvodnja

Inovativni proizvodi od već dokazano dobrog materijala čine ULMA polimerbetonske kanale idealnim izborom za korištenje i ugradnju u svim područjima primjene. Široka paleta odvodnih elemenata u kombinaciji sa pokrovnim rešetkama  omogućuju  projektantima da ostvare visoke estetske i funkcionalne zahtjeve.

 

Polimerbeton

ULMA odvodni elementi linijske odvodnje imaju u usporedbi s gustoćom materijala drugih proizvoda, veće vrijednosti čvrstoće i manju težinu nego drugi betonski proizvodi. Mala težina gotovih elemenata pojednostavljuje rukovanje i ugradnju te smanjuje troškove. ULMA polimerbeton je vodonepropustan,visokootporan na savijanje i velike tlačne čvrtoće te se voda na njemu brzo  suši čime ne dolazi do štete prilikom smrzavanja. Glatka površina ULMA polimerbetona omogućuje vodi i česticama prljavštine brzo otjecanje te se lako čisti. Osim toga, polimerbeton je i bez dodatnih zaštita otporan na djelovanje agresivnih medija te ga se može trajno koristiti u ekstremnim uvjetima.

 

 

ULMA MultiV kanali za linijsku odvodnju

Nova generacija kanala za linijsku odvodnju sa specifičnim V presjekom odlikuje se poboljšanim kapacitetom odvodnje i samočišćenjem kanala.Inovativnim pero-utor spojem osigurana je potpuna vodonepropusnost kanala od vrha do dna. Izborom rešetki omogućuje primjenu na parkiralištima,pješačkim zonama i industrijskim površinama zadovoljavajući klasu opterećenja od A15-D400 prema HR EN 1433.

N

ULMA UK sistem kanala za linijsku odvodnju

Ovaj tip kanala za linijsku odvodnju ima najširu primjenu u oblikovanju prostora od strane arhitekata zbog širokog izbora pokrovnih rešetki,nazivnih otvora kanala kao i zbog mogućnosti ugradnje u kontinuiranom padu od 0,5%. Mogućnost izbora zaštitnog ruba omogućuje kombiniranje rešetki sa svim tipovima kanala bez bojazni od kontaktne korozije na spoju rešetke i okvira.

Rešetke za opterećenje u rasponu od A15-C250 prema HR EN 1433.